Søgemaskineoptimering

Få en bedre placering på Google

SEO er en forkortelse af Søgemaskineoptimering – eller på engelsk Search Engine Optimization. Med SEO kan du øge antallet af besøgende på din hjemmeside, ved at opnå en god placering på søgeresultaterne.

Det kræver lang tid, fokus og dedikation at opnå bedre placeringer på søgemaskinerne, hvis det er nøgle ord med høj konkurrence.

Jo større SEO arbejde vi ligger i jeres hjemmeside, desto større chance er der for at opnå bedre placeringer i søgemaskinerne. Gennem en kontinuerlig SEO-indsats er mulighederne for succes rimelig store, hvilket medfører at der kan skæres lidt ned på betalte annonce kampagner, da resultatet bliver bedre placeret hos Google.

over
0
%
Danske Google brugere
De mest almindelige og kendte værktøjer indenfor Søgemaskineoptimering er:

Onsite SEO

Onsite SEO eller Onpage SEO er den type søgemaskineoptimering der foregår på din hjemmeside.

Hos Alga Media kan du få lavet en dybdegående analyse af dit website til brug i vores SEO strategi. Vi kigger blandt andet på teknik og kodning. Det kan f.eks. være optimering af sidetitler og meta-beskrivelser, søgeord, SEO tekster, optimering af billeder, intern linkbuilding og meget andet.

Søgeord

Søgeord eller på engelsk keyword, er faktisk en lidt skidt betegnelse. For et søgeord kan godt bestå af flere ord.

Hos Alga Media hjælper vi dig med at få en bedre placering på søgemaskinerne, ved at vælge specifikke ord som brugerne på Google typisk søger efter, for at finde jer og jeres produkter eller service.

Med denne metode gør vi dit business mere synligt på Google, således at din hjemmeside eller webshop dukker op, ikke mindst for dine nuværende kunder men også for jeres potentielle kunder.

Linkbuilding

Linkbuilding betyder at lave links til din hjemmeside. Man taler typisk om interne linkbuilding og eksterne linkbuilding, hvor de har stor betydning og vigtighed for din indeksering og ranking i søgemaskinerne.

Hos Alga Media kan vi hjælper dig med en løbende linkbuilding som giver en stabil vækst af links til din hjemmeside. Det giver dig bedre placeringer i Google og konsoliderer de gode placeringer vi med tiden opnår.

Social medier

Spredelsen af de sociale medier og deres udvikling på internettet, samt den ekstreme brug af dem, har fået en meget stor indvirkning på søgemaskineoptimering.

Alga Media rådgiver og hjælper dig omkring opstart og brugen af de sociale platformer.

Google Analytics

Google Analytics er den mest udbredte statistik-service til websites. Med Google Analytics og de statistikker denne kan generere, kan du skabe dig et unikt billede af, hvem dine kunder er, hvor de kommer fra, hvor længe der er på din web-side og hvilke sider de benytter mest. Derfor henvender systemet sig til dig, der har interesse indenfor marketing og hvor oplysninger om dine brugere har stor værdi.

Alga Media kan hjælpe dig med at installere Google Analytics på din hjemmeside eller webshop. Med Google Analytics bliver du bedre forberedt til at skrive bedre målrettede annoncer, styrke dine markedsføringstiltag og opbygge websteder, der konverterer flere kunder til et egentligt salg.

SEO rapport og analyse

Vi ønsker at skabe synlighed for vores kunder, så de føler de får værdi for pengene. Derfor sender vi jer en månedlig oversigt over den udvikling jeres business har fået,

Rapporten vil være skræddersyet til dig og de udfordringer du står med. I kan f.eks. se om antallet af besøgende til jeres business er steget, hvor mange der falder fra i din indkøbskurv, eller hvor mange som forlader din side inden få sekunder og meget mere.