Udnyt de sociale medier til at fremme og give din virksomhed konkurrencefordele

De sociale medier har idag fået en ekstrem stor betydning på nettet. Endvidere har de sociale medier også fået en mere direkte indvirkning på søgemaskineoptimering.

Derfor er det vigtigt at udnytte ”Social media marketing” til at fremme din virksomheds synlighed, anerkendelse og i sidste ende konverteringer/salg.

De meste almindelige og kendte medier indenfor Social media marketing er: Facebook, LinkedIn,  Google+, YouTube, Instagram og Twitter

Facebook Markedsføring

Har du overvejet at få en professionel Facebook side til dit business?

Du kan gør dit business mere kendt ved at få det markedsført via Facebook, hvor dine brugere (kunder) er. Antallet af Facebook brugere i Danmark er på nuværende tidspunkt over 3 mio, og tallet er stigende. Danmark er et af de lande med flest facebook brugere, i forhold til dets indbyggertal.

0
Danske Facebook brugere

Du skal være synlig og tilstede

På Facebook har du mulighed for at øge synligheden af jeres virksomhed, og give dine kunder og følgere en chance for at se jeres produkter og ydelser. Ved at være tilgængelige på Facebook, har I også mulighed for at kommunikere direkte med jeres kunder og andre interessenter og dermed lære dem bedre at kende.
Dine kunder kan være med til at sprede dine budskaber ud i form af funktioner, som ”synes godt om”, ”del” og ”kommentér” på Facebook. Din side, som vi skaber til dig med den perfekte tilpasning af dit business, giver dig rig mulighed for at nå din målgruppe.

Markedsføring på Facebook starter med en side men…

Det er vigtigt at få oprettet sin side korrekt fra starten. Specielt fordi det ikke altid tillades at ændre i de grundlæggende opsætninger. Vi udfører eller guider dig igennem processen, således at dit fundament er stabilt.