Tryk Service

Fra design til færdig produkt

Vi ligger lige stor vægt på offline som online markedsføring, netop fordi begge dele vil skabe succes for din virksomhed.

Vi sørger for dit design får en rød tråd gennem alle dine online produktioner og dit offline materiale, så du er sikret at din virksomheds budskab kommer nemt ud til kunderne og genkende dig som afsender i al din kommunikation.
.

Ønsker du at din opgave skal trykkes – i bedste kvalitet og til en billig pris?

Alga Media hjælper dig med alt fra design til tryk og levering af den endelige tryksag. Selve produktionen af dit offline design, kan vi sørge for fra start til slut, da vi samarbejder med trykkeri virksomheder og kan således oftest tilbyde dig den billigste pris.

Hos Alga Media kan du få lavet forskellige tryksager og klistermærker til din virksomhed til alle formål uanset hvor mange eller hvor lidt du skal bruge.

Tryksager

der matcher dit produkt og din virksomhed!

Vi laver blandt andet design og tryk af visitkort, banner, plakater, flyers, brochure, roll-ups og meget mere.

Søger du hjælp til andre tryksager, end dem vi har listet her, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

Klistermærker

til reklame og dekoration til vindue, væg og bil!

Konturskåret klistermærker
med/uden tryk

Dette type af klistemærker er en slidstærk folie skåret ud i bogstaver, tal eller former lige til både ude og indebrug. Det kan bruges til vinduet, væggen eller bilen, hvilket giver et hurtigt og tydeligt budskab. Det kan eksempelvis være en tekst, logo, CVR nummer eller en anden figur, som skal udskæres i en bestemt form.

Firkantet klistermærker
med/uden tryk

Dette type af klistemærker er en folie som både kan bruges ude og inde. Det kan eksempelvis bruges til butiksvinduet, væggen eller bilen, hvilket giver et hurtigt og tydeligt budskab.