Responsive webdesign

En intelligent responsive webløsning til kloge læsere

Med responsive design og det bestemte kodearbejde, som står bag, sørger hjemmesiden selv for, via flydende grids og fleksible billeder, at skalere indholdet og tilpasse til den aktuelle skærmstørrelse. Det betyder, at brugerne selv på små mobile skærme bliver mødt med en tilpasset menu, således fungerer siden lige optimalt på tværs af stationære computere, laptops, tablets og smartphones.

Redesign af hjemmeside

Hvis du allerede har en hjemmeside, så har du brug for at stille dig selv et par spørgsmål.

  • Indlæses din hjemmeside langsomt? Er billederne forældet?
  • Kan din hjemmeside ses på smartphones, iPads og andre platformer?
  • Er din hjemmeside tiltrukkende overfor nye kunder?

Hvis svaret på et af disse spørgsmål er nej, så har du brug for at overveje et redesign.

Det er vigtigt, at dit websted er i trit med den nuværende teknologi. En dårlig udført hjemmeside med forældede indhold kaster et dårligt lys på din virksomhed. Hvis din virksomhed i øjeblikket befinder sig i denne situation, er det tid til at tænke på en hjemmeside redesign.

Vi vil skabe et attraktivt og brugervenligt redesign og layout, der fremme din virksomhed effektivt og samtidig øge identitet-strategien i din virksomhed. Det er en klog investering for en succesfuld forretning.

PSD til HTML

Vi konverterer psd til html med et smil

Hvis du allerede ved hvad begreber som PSD og HTML dækker over, ved du også hvad det er vi tilbyder og hvad vi kan.

Har du ikke allerede et design klar? Så er det ingen problem, vi kan både designe og programmere det for dig, fra bunden af.

Er du ikke helt med på hvad der gemmer sig bag begreberne, kan du nøjes med at vide at PSD fil format er en Photoshop dokument type af design, der anvendes af “Adobe Photoshop-programmet” og HTML er det mest anvendte webkode sprog.

Når din hjemmeside bliver designet, så består den af en masse koder og en masse filer som indeholder grafik og billeder.

Med den rigtige konvertering og tilpasning af din hjemmesides indhold er du sikker på at din hjemmeside bliver vist korrekt, uanset om den vises på en smartphone, en bærbar, tablet eller på PC.